Αρχική » Εκδηλώσεις

Αρχείο κατηγορίας Εκδηλώσεις

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ευχαριστήρια Επιστολή

Την Τρίτη 3η Δεκεμβρίου 2019 , Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,  μετά από πρόσκληση του  ΓΕΛ Διστόμου πραγματοποιήσαμε  στο σχολείο μας πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με το ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς. Οι μαθητές/τριες  των δύο σχολείων  ξεναγήθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο Διστόμου, συμμετείχαν από κοινού σε αθλητικές  δραστηριότητες, διδάχθηκαν μαθηματικά στον διαδραστικό πίνακα  και  υλοποίησαν πρόγραμμα φιλαναγνωσίας  στην βιβλιοθήκη του σχολείου. Η  Α φάση του προγράμματος συνεκπαίδευσης ολοκληρώθηκε με  επιτυχία, θα συνεχίζουμε  με την ανταπόδοση της επίσκεψης στο ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς την Άνοιξη του 2020 .

Ευχαριστούμε θερμά τους  μαθητές/τριες  , τους  συναδέλφους/ισσες   και τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς για την εξαιρετική συνεργασία και την ευκαιρία να τους  γνωρίσουμε.

Είναι σημαντικό  να  εκφράσουμε  τις ευχαριστίες μας  καθώς  συνέβαλαν  με τις χορηγίες τους :                             Α) Την  εταιρεία  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ  η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε την   δωρεάν μετακίνηση  των μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στο Δίστομο.                                                 

  Β) Τα   καταστήματα  του Διστόμου:  Σούπερ Μάρκετ ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ    ,  τα αρτοποιία   ΠΙΤΣΟΣ  και ΜΑΤΙΝΑ που προσέφεραν  εξαιρετικά εδέσματα στους μαθητές.

Η σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Διστόμου  τους ευχαριστεί   θερμά και τους εύχεται

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

      Με  εκτίμηση 

οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου Διστόμου

       

 

Πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης ΓΕΛ Διστόμου και ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

[SlideDeck id=562]

 

Την Τρίτη 3η Δεκεμβρίου 2019 , Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,  μετά από πρόσκληση του  ΓΕΛ Διστόμου πραγματοποιήσαμε  στο σχολείο μας πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με το ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς. Οι μαθητές/τριες  των δύο σχολείων  ξεναγήθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο Διστόμου, συμμετείχαν από κοινού σε αθλητικές  δραστηριότητες, διδάχθηκαν μαθηματικά στον διαδραστικό πίνακα  και  υλοποίησαν πρόγραμμα φιλαναγνωσίας  στην βιβλιοθήκη του σχολείου.

Τραγουδήσαμε και χορέψαμε  δίνοντας υπόσχεση να ξανασυναντηθούμε  την Άνοιξη στην Χαιρώνεια στο σχολείο του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς!

Τους ευχαριστούμε  για την επίσκεψη και την συνεργασία!

 

Μνήμες Πολυτεχνείου 1973

[SlideDeck id=549]

 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  στη Βιβλιοθήκη του ΓΕΛ Διστόμου καλεσμένος ήταν ο λογοτέχνης Γεώργιος Θεοχάρης σε εκδήλωση με θέμα “Μνήμες Πολυτεχνείου 1973”. Συζήτησε με τους μαθητές για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και για τον δολοφονημένο από την δικτατορία, Διστομίτη  και συμμαθητή του,   Γιάννη Καϊλη .

Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του ΓΕΛ Διστόμου σε συνεργασία με το  «Χαμόγελο του παιδιού», σας προσκαλεί σε  διαδραστική παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης με  την ψυχολόγο Μυλοπούλου Ιωάννα.

Ευχαριστήριο προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς

Ευχαριστήριο

Η Διευθύντρια, o Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Διστόμου  ευχαριστούμε θερμά, τους εκπροσώπους  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας, πυροπροστασίας και προστασίας από σεισμό. Η ενημέρωση έγινε σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου  2019.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Διστόμου

Πρόσκληση σε εκδήλωση 12-6-2018

Εκδήλωση για τους κινδύνους του διαδικτύου

[SlideDeck id=392]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το Λύκειο Διστόμου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Διστόμου. Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν  ο Διευθυντής της Δίωξης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου και εξειδικευμένοι αξιωματικοί , οι οποίοι θα ανέπτυξαν θεματολογίες που αφορούν:Την αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Τις διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
Τα αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες. 

Εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης 1821

 

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Διστόμου τίμησαν  τους ήρωες της επανάστασης του 1821  στην σχολική τους εορτή και έλαβαν μέρος στην μαθητική παρέλαση .

Την Γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές της Α τάξης : Δαλιάνη Χριστίνα, Μάρκος Ευθύμιος και Παπανικολάου Παναγιώτης.

[SlideDeck id=369]

Πρόσκληση σε Ημερίδα

Εκδήλωση για τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ΙΕΠ

Ο καιρός στο Δίστομο

THE TIPPING POINT

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

TEENS GATE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ