Αρχική » Διαγωνισμοί-συμμετοχές

Αρχείο κατηγορίας Διαγωνισμοί-συμμετοχές

Συμμετοχή στο διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής” 2023-2024.

Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό του προγράμματος “Αστέρι της ευχής” (Make a Wish) στην κατηγορία δημιουργικής γραφής – δοκιμίου. Το Λύκειο εκπροσώπευσε η μαθήτρια της Α’ τάξης Σφοντούρη Αναστασία ενώ τη συμμετοχή στον διαγωνισμό συντόνισε η φιλόλογος Λέντα Ζαχαρούλα.

Αποτελέσματα πανελλήνιου διαγωνισμού για το χρήμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Έβδομου Εθνικού Διαγωνισμού Γνώσεων για το Χρήμα, το Λύκειο Διστόμου κατέκτησε την 46η θέση σε σύνολο 190 σχολείων. Συγχαρητήρια στους μαθητές για την επίδοσή τους και στην εκπαιδευτικό κα Κιζερίδου Κλεονίκη για την προετοιμασία των μαθητών.

Συμμετοχή σε διαγωνισμό: European Money Quiz

Οι μαθητές της Α’ λυκείου του σχολείου μας την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 συμμετείχαν στον Εθνικό Διαγωνισμό Γνώσεων για το Χρήμα – European Money Quiz.

Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού μαθητών ηλικίας 13-15 ετών, και προετοιμασίας για τους Διαγωνισμούς μεταξύ τάξεων που θα πραγματοποιηθούν, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, σε Εθνικό και  Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τη συμμετοχή στο διαγωνισμό προετοίμασε η καθηγήτρια Κλεονίκη Κιζερίδου οικονομολόγος. Στην τελική φάση βοήθησε ο Ευθύμιος Σύρος μαθηματικός.

3ο Βραβείο στο Λύκειο Διστόμου

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.30 μμ, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» «Οδική
Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το Γενικό Λύκειο Διστόμου απέσπασε το 3 ο Βραβείο στην κατηγορία ταινία . Η ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου είναι ένα συλλογικό έργο και έχει θέμα «Ποδηλατώ και προστατεύω το περιβάλλον». Με πολλαπλά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και την καλή σωματική υγεία οι μαθητές μας προτείνουν
το ποδήλατο ως μέσο ασφαλούς μετακίνησης.
Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια συγχαίρουν τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς για την επιτυχία τους.
Η κατάταξη των σχολείων στον διαγωνισμό
ΕΔΩ

Το έργο των μαθητών μας στο Φωτόδεντρο
ΕΔΩ

Φωτογραφίες  από την Βράβευση

Εκπαιδευτικής δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2022»

Έγκριση   εκπαιδευτικής δράσης  με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον
Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2022».

ΕΞΕ – 9973 – 2022 – Έγκριση της εκπαιδευτικής δράσης με τίτλο Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης 2022

 

Εκδήλωση «Μαθητές Αγορητές»

Ρητορικοί Αγώνες για μαθητές

1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

Euroscola 2017-2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Δείτε εδώ το έγγραφο

 

Υπεύθυνη Δήλωση

Αίτηση Εγγραφής

Υποβολή Μηχανογραφικού

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο