Αρχική » Μαθητές » ΒΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΒΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής εγγραφής/ανανέωση εγγραφής   απαιτούνται τα παρακάτω βήματα από του κηδεμόνες των μαθητών/τριών.

  1. Συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης    (Προς  Γενικό Λύκειο  Διστόμου  μέσω της ιστοσελίδας   https://www.gov.gr/  )

Στην οποία θα γράψετε το παρακάτω κείμενο συμπληρωμένο :

α) Είμαι ο/η νόμιμος κηδεμόνας του/της μαθητής/τριας ………………………………………  της   ……… τάξης του Γενικού Λυκείου Διστόμου.

β) Αποδέχομαι την ηλεκτρονική ενημέρωση για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι η ακόλουθη ……………………………………………….

γ) Ο/Η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό  έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού. δ) Ο/Η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ.

Προσοχή: Να αναγράφονται ευκρινώς και να είναι έγκυρα τα τηλέφωνα και e – mail επικοινωνίας του κηδεμόνα.

  1. Οι μαθητές/τριες που θα εγγραφούν στην Α΄ τάξη πρέπει να αποστείλουν απαραίτητα και το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή (ΑΔΥΜ) προκειμένου να συμμετάσχουν στο μάθημα της φυσικής αγωγής. (Για διευκόλυνσή σας δείτε το συνημμένο αρχείο).

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

  1. Με την έναρξη των μαθημάτων οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο φωτοτυπία του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και το Ατομικό Δελτίο Υγείας.
  2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Θα αποστείλετε  στο email του σχολείου (mail@lyk-distom.voi.sch.gr ) Με Θέμα: ΕΓΓΡΑΦΗ ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ……..ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ) την υπεύθυνη δήλωση μέχρι την   έναρξη των μαθημάτων και ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, βοήθεια απευθυνθείτε στο 2267022492 (τηλ. Σχολείου) ή στα κινητά     6948593572/cosmote

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΕΛΗ

Υπεύθυνη Δήλωση

Αίτηση Εγγραφής

Υποβολή Μηχανογραφικού

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο