Αρχική » Ανακοινώσεις » ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ _ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ _ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ

Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2022.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΥΣΤΗΡΑ  ΑΠΟ  Παρασκευή 8-7-2022 μέχρι και την Δευτέρα 18-7-2022
Για οποιαδήποτε πληροφορία , υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά στις ημέρες με τις προγραμματισμένες εφημερίες κάθε Λυκείου (για τη Βοιωτία τα σχολεία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών θα είναι ανοικτά κάθε Πέμπτη) και επιπλέον την Τετάρτη 13-7-2022 και την Δευτέρα 18-7-2022.
 Εγκύκλιος  για
Α. Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2022
Β. Ηλεκτρονική υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού (Π.Μ.Δ) 2022
Το μηχανογραφικό (Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα δημόσια ΙΕΚ:
Για να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι στον υπολογισμό των μορίων τους, το Υπουργείο Παιδείας ανέπτυξε ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι εισάγοντας τους γραπτούς τους βαθμούς, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε
Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν. Η εφαρμογή ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα https://markcalc.it.minedu.gov.gr/
Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΓΕΛ) 2022:
Για παλιούς απόφοιτους:
Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΓΕΛ) για το 10% 2021: https://exams.it.minedu.gov.gr/…/%CE%95%CE%92%CE%95_%CE…

Υπεύθυνη Δήλωση

Αίτηση Εγγραφής

Υποβολή Μηχανογραφικού

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο