Αρχική » 2022 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2022

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ιστότοπος για τα Μαθηματικά

ΔΔΕ Ν. Βοιωτίας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Συνάντηση του Λυκείου Διστόμου στο ΕεεεΚ Λιβαδειάς

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου οι μαθητές     της Α και Β Λυκείου του σχολείου μας  , είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το σχολείο του ΕεεεΚ Λιβαδειάς.

Αφού γνωριστήκαμε και περιηγηθήκαμε στους χώρους του σχολείου, χωριστήκαμε σε ομάδες δραστηριοτήτων και συνεργασίας στο γήπεδο και στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, γεωπονίας και χειροτεχνίας. Στη συνέχεια οι μαθητές μπήκαν στην αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και στο νέο διαδραστικό πίνακα στην αίθουσα των μαθηματικών.

Ακολούθησαν τα κεράσματα, η ανταλλαγή δώρων, η ομαδική φωτογραφία και η πρόσκληση  για την ανταπόδοσή της εκπαιδευτικής συνάντησης στο Δίστομο.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τις συναδέλφισσες του ΕεεεΚ Λιβαδειάς , καθώς και τον Διευθυντή Ιωάννη Ηλία για την φιλοξενία και  και την πολύ καλή συνεργασία.

3ο Βραβείο στο Λύκειο Διστόμου

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.30 μμ, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» «Οδική
Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το Γενικό Λύκειο Διστόμου απέσπασε το 3 ο Βραβείο στην κατηγορία ταινία . Η ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου είναι ένα συλλογικό έργο και έχει θέμα «Ποδηλατώ και προστατεύω το περιβάλλον». Με πολλαπλά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και την καλή σωματική υγεία οι μαθητές μας προτείνουν
το ποδήλατο ως μέσο ασφαλούς μετακίνησης.
Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια συγχαίρουν τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς για την επιτυχία τους.
Η κατάταξη των σχολείων στον διαγωνισμό
ΕΔΩ

Το έργο των μαθητών μας στο Φωτόδεντρο
ΕΔΩ

Φωτογραφίες  από την Βράβευση

     

ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ- 2ο Οδοιπορικό Μνήμης στον ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ

Στο πλαίσιο  υλοποίησης του πολιτιστικού μας προγράμματος με θέμα “Δημιουργία Δικτύου Σχολείων Μαρτυρικών  Πόλεων” , το Λύκειο Διστόμου πραγματοποίησε τριήμερη εκπαιδευτική  εκδρομή στον   Χορτιάτη. Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Λυκείου Χορτιάτη  υποδέχθηκαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Διστόμου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν γεμάτο από συγκίνηση, ελπίδα . Ένα  ταξίδι μνήμης και μελέτη της κοινής τους ιστορίας. Την συνάντηση των δύο σχολείων  χαιρέτησε ο   Δημάρχος  Χορτιάτη κ. Ι. Καϊτεζίδης .

ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Δεκέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ΙΕΠ

Ο καιρός στο Δίστομο

THE TIPPING POINT

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

TEENS GATE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ