Αρχείο ημέρας 2022-05-16

Ιστότοπος για τα Μαθηματικά

ΔΔΕ Ν. Βοιωτίας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Συμμετοχή του σχολείου μας στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας” Οδική Ασφάλεια: κοινή ευθύνη”

Δείτε το βίντεο της ομάδας του σχολείου μας!

 

Οι μαθητές της Α και Β Λυκείου του ΓΕΛ Διστόμου συμμετείχαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας” Οδική Ασφάλεια: κοινή ευθύνη”, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.
  Οι μαθητές μας ,με την καθοδήγηση της κ. Χατζηστουγιάννη Χρυσάνθης ΠΕ02 εκπαιδευτικού του Γενικού Λυκείου Διστόμου,  ενεργοποιήθηκαν στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας και της ασφαλούς μετακίνησης και κατανόησαν πως ως έφηβοι χρήστες του οδικού δικτύου έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις που οφείλουν να γνωρίζουν και να τηρούν, ώστε να μπορούν οι ίδιοι και οι συμπολίτες τους να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί και να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες φτιάχνοντας ένα video με θέμα το ποδήλατο και το περιβάλλον με τίτλο”Ποδηλατώ – προστατεύω το περιβάλλον” .

Μέσα από αυτή τη διαδικασία και την εμπειρία απέκτησαν νέες γνώσεις, συνεργάστηκαν, διασκέδασαν αλλά κυρίως κατανόησαν τη σχέση της οδικής ασφάλειας με το δικαίωμα στη ζωή, την υγεία και την προσωπική ασφάλεια.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2004 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ

Ενημερωθείτε από το παρακάτω έγγραφο .

ΕΞΕ-51615-2022-ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23

 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από 19-04-2022. Όλοι οι υποψήφιοι από την 19-04-2022 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Παραρτήματος Ε ́ της Προκήρυξης Διαγωνισμού. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Γ ́) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 19-05-2022 ημέρα Πέμπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΓΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΑΕΝ-2022_ΑΔΑ-Ψ3ΦΡ4653ΠΩ-090

ΕΞΕ-46845-2022-Προκήρυξη-εισαγωγής-σπουδαστών-σπουδαστριών-στις-Ακαδημίες-Εμπορικού-Ναυτικού-Ακαδημαϊκού-Έτους-2022-23

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2022-2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές ΟΛΩΝ των μαθητών/τριών του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ). Προκειμένου να αποφευχθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα παρακαλούμε για τα ακόλουθα βήματα:

Να διαβάσετε πολύ προσεκτικά την επιστολή από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών του ΥΠΑΙΘ.
Ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (κηδεμόνας e-εγγραφές) να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση επιλέγει το πεδίο 3α.
Ο έτερος κηδεμόνας να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση επιλέγει  το πεδίο 3β.
Οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις θα επιστραφούν εντύπως στο σχολείο από τους μαθητές/τριες τη βδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα  και θα παραδοθούν στη Διεύθυνση του σχολείου.

Δείτε τα παρακάτω αρχεία.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΓΟΝΕΙΣ

ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

Μάιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ΙΕΠ

Ο καιρός στο Δίστομο

THE TIPPING POINT

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

TEENS GATE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ